LAAT JE CREATIVITEIT

FLAAT JE CREATIVITEIT DE VRIJE LOOP MET
INTAGER SPEL MANAGER!

Intager Game Manager biedt een uitstekend platform voor alle lasergame operators. De functies en de eindeloze mogelijkheden ondersteunen een breed spectrum aan ideeën, van de zeer eenvoudige lasergame-spellen die de gebruikers met slechts een paar klikken kunnen instellen en spelen tot de uiterst complexe spellen. Hier is een mooi voorbeeld van de creativiteit.

Escaperoom Leidschendam is een opdrachtgever van Intager met briljante ideeën, zelfgemaakte accessoires en een duidelijke visie. We ondersteunen de individuele ideeën met verschillende API’s en ze hebben een uitzonderlijke en unieke lasergame-locatie gecreëerd. Het resultaat is geweldig, spelers zijn er dol op, de visie werd werkelijkheid.

Proficiat aan Escaperoom Leidschendam!

       

„Intager – premium laser tag for an affordable price”

Back