INTAGER LASERGAMES OP PAD MET WIE IS DE MOL

INTAGER LASERGAMES OP PAD MET WIE IS DE MOL

Daar gingen we dan, in het diepste geheim op avontuur. Zelfs mijn vrouw wist de bestemming niet. Met de trein naar Düsseldorf, om vervolgens het vliegtuig te pakken naar Tirana, de hoofdstad van Albanië. Een land waar ik nog niet eerder was geweest en waar ik zeker ook niet zo snel naar toe zou gaan. Eenmaal aangekomen stond een taxi voor ons klaar. Na een rit van ruim twee uur, via prachtige wegen, kwamen we aan bij ons resort.

Na een kort voorstelrondje raakte we al snel in gesprek met de programmamakers. Dit leverde hele leuke gesprekken en verhalen op. De eerste avond sloten we af met een Albanese raki en gingen we naar bed om fit te zijn voor de volgende dag.


De volgende middag stond het Wie is de Mol lasergamen op het programma. Dit is een jaarlijks terugkerend onderdeel en zo ook dit jaar. Alleen voor het eerst met onze lasergamewapens van Intager. We kwamen aan bij een prachtige locatie aan de rand van de stad. Hoe vind je in een “onbekend” land, zulke prachtige locaties, vraag ik me dan altijd af. Nadat we alles hadden klaargelegd en diverse malen hadden getest, waren we er helemaal klaar voor.


Bij mij persoonlijk liep de spanning wel een beetje op. Je wilt natuurlijk wel graag dat alles goed werkt en dat ze een hele toffe opdracht spelen. In een andere ruimte naast het speelveld werden de kandidaten ontvangen. Nadat Rick, de presentator, prijs gaf dat het onderdeel lasergamen was, was iedereen door het dolle heen! Gegil en geschreeuw van enthousiasme. Erg leuk om deze reacties te horen. Je voelt dan echt het fanatisme bij alle kandidaten.


Het spel verliep super en iedereen vond het geweldig. Verder kan ik hier niet op in gaan natuurlijk ☺. Het was voor ons een unieke ervaring en vond het ook tof een keer mee te maken. 


Zaterdag 15 januari wordt deze lasergame-aflevering van Wie is de Mol uitgezonden op NPO1.


Wil je meer informatie over onze lasergames? Neem dan contact op.

Back